Permalink

1

Patrick og jeg i Berlingske Business med fokus på iværksætteri

Normalt holder jeg mig udenfor mediernes søgelys (med undtagelse af, når TV2 Sporten (mis)bruger mig til reklamer for damehåndbold…). I sidste uge fik Patrick og jeg dog muligheden for at give et interview til Berlingske Business, hvor Manja Spork havde fokus på iværksætteri. Eftersom Patrick og jeg har været i gang den sidste håndfuld år, burde vi vide lidt om det.

Meebox i Berlingske

På samme måde, som jeg ikke fokuserer meget på at repræsentere mig selv i medierne (det er meget mere spændende at vise Meebox frem!), så holder jeg mig normalt også fra at tale politik. Udgangspunktet for interviewet med Berlingske Business var dog meget interessant, idet fokus lå på, hvordan iværksættere som Patrick og jeg passer ind i det danske uddannelsessystem.

Jeg tror, at vi, der vælger at gøre, som Patrick og jeg har gjort, er lidt mærkelige. Vi passer ikke ned i den kasse, der er lavet til unge i Danmark. Vi er rastløse. Vi vil skabe resultater, holde mulighederne åbne og lave noget, der giver mening. Der mangler noget i skolesystemet til at favne den type, vi er. Og jeg har indtryk af, at der kommer flere og flere af vores slags.

Hele artiklen kan læses online her: Entreprenør som studiejob. Hvis du interesserer dig for uddannelsespolitik og iværksætteri, er den de 5 minutter værd, som den tager at læse! Det er ret interessant, at forskere og folk fra DI er enige med Patrick og jeg!

(lidt fra Meebox’ instagram-bruger)

Meebox i den trykte Berlingske om iværksætteri

Hvis du selv er iværksætter og/eller har en holdning til emnet, hører jeg meget gerne fra dig i kommentarfeltet nedenunder.

Author: Anders Eiler

Anders er serie-iværksætter, programmør og teknisk chef hos Meebox. Uddannet cand.polyt ved Aalborg Universitet og tosset med det meste sport.

1 Comment

Skriv et svar

Required fields are marked *.