Permalink

2

Nyt kontor, ny fokus

Vi er flyttet – endelig! Meebox er pr. 1/12 fraflyttet det gamle kontor på Amagertorv, og vi er i stedet flyttet ind i St. Kongensgade 40H tæt ved Kgs. Nytorv. Der var tre ting ved det gamle kontor, som vi lærte på den hårde måde.

  1. Sørg for, at dit kontor er et sted, hvor du har din base. Et sted du kan fokusere og koncentrere dig.
  2. I forlængelse af 1), så sørg for at dit kontor ikke er et sted, hvor du konstant bliver forstyrret.
  3. Lad være med at have kontor direkte ud til Strøget, hvis ikke vinduerne er (meget!) lydisolerede. De, som kender Sanger-Søren, ved hvad jeg taler om.

Jeg fik taget par billeder under flytningen…

IMG_1612 IMG_1613Det er ikke fordi, at vi har så meget, som skal flyttes. Borde og stole tilhører kontoret, så det er primært vores egne skærme osv. Faktisk har vi ikke mere på kontoret af vores eget, end det kan være bag i Patrick’s Up! Til gengæld kunne Fischer og jeg ikke være der, så vi måtte gå.

IMG_1614 IMG_1616Vi er flyttet ind hos Netgroup i St. Kongensgade. Det giver rigtig god mening af flere grunde. Udover at de er en nøglepartner for os (så det gør en masse praktiske ting meget lettere, når vi bor sammen), så får vi i det nye kontor den base, som jeg efterlyser tidligere. Vi har fået vores eget lokale (som ikke ligger ud til Strøget!), hvor vi nu er flyttet ind.

IMG_1619 IMG_1620Det er vores super-sælger, Casper, som er på det første billede.

Så – nu er vi flyttet og faldet godt på plads. Det er lidt mindre, men til gengæld er der bedre plads til at udvide (der er et lokale magen til, lige ved siden af), vi er på et nyt kontor med ligesindede, og vi er kommet med i Danmarks (måske) bedste frokostordning. Så er det tilbage på sporet og fuld fart frem igen! Flytningen tog iøvrigt kun en formiddag, så det slap vi ret let udenom 🙂

Author: Anders Eiler

Anders er serie-iværksætter, programmør og teknisk chef hos Meebox. Uddannet cand.polyt ved Aalborg Universitet og tosset med det meste sport.

2 Comments

    • Sanger-Søren er udemærket til en fyraftensbajer fredag eftermiddag, men højst i 20-minutters doser ad gangen. Ellers bliver man vanvittig.

      Jeg har en kammerart som er ved at trykke nogle lækre skilte til døren og opgangen. Jeg skal nok lige opdatere med billeder så snart, at det kommer op.

Skriv et svar

Required fields are marked *.