Permalink

2

Meebox er blevet en del af Zitcom Group

I fredags traf Patrick og jeg en kæmpe beslutning, da vi underskrev de sidste kontrakter og vores hjertebarn siden 2010, Meebox, blev solgt til Zitcom Group. Det blev derfor afslutningen på første kapitel, som viste sig at tage næsten 7 fucking år! Men hold nu kæft, hvor har det været fedt! Opture, nedture, fra en kælder i København til 11 mand i 8-TALLET på Amager, over 1.100 5-stjernede anmeldelser, fra 0 kunder til over 17.000 web- & cloudkunder – og nu er vi klar til at tage det “to the next level”, sammen med Zitcom Group.

Det har været vildere og hårdere end jeg på nogen måde kunne have forestillet mig, og jeg kan slet ikke sige nok TAK til familie, venner, kolleger – jer alle sammen, som har hjulpet og støttet os og mig fra starten. Tak!

Næste kapitel starter nu. Både Patrick og jeg fortsætter i Zitcom Group. Jeg bliver Teknisk direktør i Cloud.dk, som vi har kæmpe store planer med og ser enormt potentiale i, og skal derudover arbejde med hvordan forskellige “cloud-teknologier” bedst udnyttes på tværs af de andre hostingselskaber der er i gruppen. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ind i den nye gruppe og lægge større fokus på Cloud.dk og alle de spændende teknologier, det lader mig gå i dybden med.

Vi fortsætter arbejdet som altid – nu som en del af en større gruppe med større visioner og flere muligheder. Det bliver pisse godt! Jeg vender tilbage her med nogle af de oplevelser og ting jeg har lært som selvstændig iværksætter gennem de sidste 10 år.

https://meebox.net/…/…/meebox-bliver-en-del-af-zitcom-group/
https://www.zitcom.dk/meebox-bliver-en-del-af-zitcom-group/

15384508_10210162864843066_9060650573645187155_o

Author: Anders Eiler

Anders er serie-iværksætter, programmør og teknisk chef hos Meebox. Uddannet cand.polyt ved Aalborg Universitet og tosset med det meste sport.

2 Comments

Skriv et svar

Required fields are marked *.