Permalink

3

How bad do you want it?

 

Min ven, og den ene af de to øvrige partnere i ApplicITy Systems, Hans-Henrik, sendte mig for et par år siden et link til en youtube video med titlen: “How bad do you want it?”. Jeg har indsat videoen ovenfor. Succes er ikke noget, som kommer af sig selv. Det kræver hårdt arbejde! Spørgsmålet er: How bad do you want it?

Jeg vil gøre det kort denne gang, og i stedet anbefale, at du ser videoen ovenfor og at den giver dig samme motivation, som den giver mig!

He held my man down, held him down under the water, my man didn’t scratch him, he had him held down, and just before my man was about to pass out, he pulled him up and said: When you want to succeed, as bad as you want to breath – then you’ll be successful!

Skriv meget gerne en kommentar nedenfor og fortæl, hvad der motiverer dig. Forhåbentlig kan vi få inspiration fra hinanden og komme lidt tættere på målet! Jeg starter selv:

Min motivator er succes! At se noget vokse fra ingenting til et imperium. At der er folk, som vil betale for den service vi har opbygget, og som er glade for det vi leverer, roser os for at gøre det godt, fordi vi gør en forskel for dem. En god anmeldelse på Trustpilot kan redde min dag, ligesom en dårlig kan ødelægge den. Dog ikke mere, end at jeg bliver voldsomt provokeret af dårlige anmeldelser, og får omdannet den negative energi til fanden-i-voldsk-hed, som bliver til mere arbejde for at gøre det endnu bedre! (det var iøvrigt ikke en opfordring) – På samme måde bliver jeg provokeret af folk, som er bedre eller klogere end mig. Provokeret i en god forstand, da det får mig til at investere endnu mere energi i det jeg kan og laver, for selv at blive bedre. Min motivator er succes – uanset hvilken type projekt, som jeg arbejder med – og jeg er klar til at gå rigtig langt, for at få det!

How bad do you want it?

Author: Anders Eiler

Anders er serie-iværksætter, programmør og teknisk chef hos Meebox. Uddannet cand.polyt ved Aalborg Universitet og tosset med det meste sport.

3 Comments

  1. How bad is the bad 🙂 Jeg giver dig totalt ret i det du skriver, og folk skulle prøve med en spand vand og 2 min under det 🙂 så kan man snakke om lyst

  2. Jonas Darnett Loges marts 26, 2013 at 07:44 Reply

    Viljestyrke og engagement er nøgleord når man snakker om succes. Jeg har også set videoen et utal af gange og synes den giver et godt perspektiv (eller en skildring) på dem der tror de vil have succes, og dem der egentligt vil og gør alt for det.

    Min ambition i livet er at blive lykkelig og at nyde det jeg har skabt for mig og min familie.

  3. Pingback: Moving to Copenhagen - Anders Eiler

Skriv et svar

Required fields are marked *.